Aandachtsfunctionaris grensoverschrijdend gedrag

- zorg -

Binnen jouw team ben of word jij aandachtsfunctionaris. Jij en je collega’s zijn door Fortico getraind. Tijdens deze training leer jij hoe jij de motor van vooruitgang draaiende kan houden, zodat jij en je team je blijven ontwikkelen in het leveren van professionele zorg.

Resultaat van de training:

Na de training heb jij en je team competenties ontwikkeld t.a.v. de volgende thema’s:

 

Inhoudsdeskundigheid op het gebied van veilige professionele zorgverlening:

  • Je beschikt over aanvullende inhoudelijke deskundigheid, waardoor jij je collega’s up te date kan houden t.a.v. de meest recente ontwikkelingen op het gebied van veilige zorgverlening.
  • Je weet wie binnen jouw organisatie over over welke deskundigheid beschikt, die ingezet en relevant is voor het versterken van het veiligheidsklimaat van jouw afdeling.

 

Signaleren van risico’s en kansen t.a.v. veiligheidsbeleid:

  • Je hebt geleerd om op methodische wijze meetinstrumenten inzetten om het veiligheidsklimaat nauwkeurig in kaart te brengen en deze te taxeren.
  • Je bent instaat om met subtiele ingrepen het thema veiligheid continu op het netvlies van je collega’s te houden

 

Projectmatig werken

  • Je bent instaat om op afdelingsniveau projecten op te starten en te (bege)leiden.
  • Op competente wijze ben je instaat om je nuttig te maken binnen projecten op instellingsniveau.

 

Coachen van medewerkers:

  • Je bent instaat om medewerkers te coachen volgens het model oplossingsgericht denken en werken. De volledige 3 daagse training oplossingsgericht denken en werken, zoals die door Fortico wordt gegeven, is in dit programma opgenomen. Echter hebben we de inhoud van de training nu speciaal toegespitst op jouw rol van aandachtsfunctionaris.
  • Je hebt geleerd op welke wijze je jouw coachende taken effectief af dient te stemmen met het management en het team waarin je werkt.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved