Leiderschap

"Leiderschap vereist twee dingen: 1 een VISIE van de wereld die nog niet bestaat en 2 het VERMOGEN het te communiceren"

Aanbod leiderschapstrajecten

Je bent toe aan het zetten van de volgende stap!

Geef je leiderschapsvaardigheden een boost met de trainingen van Fortico. Onze trainingen richten zich op beginnende en gevorderde leiders. Je wilt je invloed en effectiviteit vergroten op een wijze die passen bij jouw kwaliteiten. Je leert verder te bouwen op de kennis en vaardigheden die je al hebt .Onze trainingen vormen een stevige basis om anderen te motiveren en het beste uit zichzelf te halen met minder moeite en meer plezier.

Adaptief en situationeel leiderschap

Je zoekt continu naar manieren om je eigen effectiviteit binnen je verschillende mandaten als leider, coach en beheerder te vergroten. Je wil je bekwamen in een radicaal andere manier om problemen op te lossen en mensen aansturen/coachen dan vanuit de mindset die je tot nu toe geleerd heeft.

Adaptief en Situationeel leidinggeven helpt jou en de medewerkers zich aan te passen aan de continu veranderende omgeving en goed om te gaan met terugkerende problemen en nieuwe uitdagingen.

 

Voor: managers, projectleiders, teamleiders, ondernemers

Coachend leiderschap

Excellente coaching geven en dit te doen vanuit een leidinggevende rol is niet makkelijk en soms frustrerend als er sprake is van hardnekkige weerstand of mensen die niet gecoacht willen worden. Soms zijn de problemen waarmee mensen komen erg complex en zien zij geen licht aan het eind van de tunnel. Oplossingsgericht coachen bied je een denk- en werkwijze die in de dagelijkse praktijk zeer effectief gebleken is.

 

Voor: managers, projectleiders, coaches, teamleiders

Awaken the Hero Within

There are many journeys that we go on in life. Along the way, we are faced with many obstacles, dead-ends and distractions that push us off course. Sometimes we lose ourselves along the way. And the path back to true purpose is an arduous one. The great work of your life is finding the path to your true purpose and the ultimate expression of creativity is to design a life of meaning.

 

 

This training is aimed at people who are ready to connect with their deepest desires for a life based on purpose and meaning. If you have experienced life and feel you are ready to move on to the next level of growth this training is for you.

Leertrajecten op maat voor jou

 

Wij maken het mogelijk nieuwe competenties te ontwikkelen en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Bij Fortico bieden we daarom o.a. een basis en een gevorderden programma. De expert- en vervolgprogramma's richten zich op jouw specifieke wensen in dat deel waarin jij je expertise wilt vergroten.

 

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Daarnaast zijn al onze incompany trajecten op maat gemaakt voor de deelnemers in hun professionele context.

Al onze trainingen, workshops (en onderdelen daarvan) zijn ook incompany mogelijk.

Bent u een van btw vrijgestelde organisatie of particulier? Neem dan contact op voor btw vrije levering.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved