Oplossingsgericht denken en werken

"Als je focust op problemen zul je meer problemen vinden. Als je je richt op mogelijkheden en krachtbronnen zul je oplossingen vinden."

Aanbod trainingen Oplossingsgericht denken en werken

De trainers van Fortico zijn gespecialiseerd in het geven van korte en krachtige trainingstrajecten. Ze zullen je helpen om nieuwe kennis en vaardigheden direct in jouw praktijk in te zetten zodat jij je werk beter kunt doen. De ene professional zal de nieuwe vaardigheden toevoegen aan zijn huidige repertoire, de ander zal het zijn centrale uitgangspunt laten zijn. Oplossingsgericht Denken en Werken is overal aan toe te voegen!

Oplossingsgericht leren coachen

Als professional, in een coachende of begeleidende rol, sta je voor de uitdaging om mensen de best mogelijke begeleiding en coaching te geven. Dit wil je doen op een positieve en effectieve wijze.

 

Oplossingsgericht Coachen is een simpel en krachtig model om met een korte doorlooptijd duurzame resultaten te halen.

 

Met deze evidence based denk- en werkwijze help je anderen sneller en ook betere oplossingen te vinden voor problemen en uitdagingen.

 

Voor: coaches, projectleiders, leiders en HRM

Oplossingsgericht denken en werken in zorg en welzijn

Als zorgprofessional streef je ernaar om je patiënten/cliënten de best mogelijke zorg te geven. Dit wil je doen op een positieve en effectieve wijze. Dat lukt in veel gevallen prima. Soms zijn de problemen (of patiënten) echter zo hardnekkig en complex dat het je, ondanks al je inspanningen, niet goed lukt om de zorg of begeleiding te geven die deze patiënt vraagt of nodig heeft.

 

In deze training leer je hoe je beter kan motiveren en hoe je het zelforganiserend vermogen van de ander kunt laten groeien.

 

Voor: zorgprofessionals, (huis)artsen, psychologen, ambulant begeleiders

Leertrajecten op maat voor jou

 

Wij maken het mogelijk nieuwe competenties te ontwikkelen en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Bij Fortico bieden we daarom o.a. een basis en een gevorderden programma. De expert- en vervolgprogramma's richten zich op jouw specifieke wensen in dat deel waarin jij je expertise wilt vergroten.

 

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Daarnaast zijn al onze incompany trajecten op maat gemaakt voor de deelnemers in hun professionele context.

Al onze trainingen, workshops (en onderdelen daarvan) zijn ook incompany mogelijk.

Bent u een van btw vrijgestelde organisatie of particulier? Neem dan contact op voor btw vrije levering.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved